Studio Brussel wil grootste fuif

LEUVEN -

Studio Brussel pakt op Marktrock uit met de 'Grootste fuif van het land'. Dat gaat zo: The Flying Dewaele Brothers -die broertjes van Soulwax dus- sluiten op zaterdag 14 augustus het festival af op dezelfde wijze als Rock Werchter: met een stomende dj-set. Het programma 'All Areas' zendt die set live uit op de radio van 00.30 tot 2.00 uur. Nagenoeg alle Leuvense cafés hebben beloofd om die nacht af te stemmen op Studio Brussel om mee te fuiven. Maar de zender nodigt alle cafés in Vlaanderen uit om dat ook te doen zodat die avond kan uitgroeien tot de grootste fuif van Vlaanderen.

MaLu

BR>Gert Van Gool (Studio Brussel promotie): «We zullen de dj-set ook uitzenden op onze website en bovendien zal er een webcam op de gebroeders Dewaele gericht staan zodat je ze ook kan zien tijdens het draaien. En we hebben nu bericht gekregen dat ook Canvas de dj-set gaat uitzenden na de zendersluiting om halféén. Hoogstwaarschijnlijk zullen die ook het beeld van onze vaste Webcamera overnemen. Voor een keer onderbreken we onze uitzending ook niet voor het nieuws van één uur. Dat zou de sfeer breken.»

Ondertussen stromen de inschrijvingen van cafés die willen meedoen binnen. Er hebben zich op de site van Studio Brussel alvast ook enkele Limburgse cafés gemeld zoals Jeugdhuis Woeling in Leopoldsburg, café De Cavalier in Ham, café De Baron in Beverlo, Den Hemel in Zichem en het Zelems Kroegske in Zelem. Zelfs Nederlandse kroegen hebben hun naam doorgestuurd naar de website van Studio Brussel. Maar om er echt de grootste fuif van Vlaanderen van te maken zoekt de zender nog steeds kandidaten. De honderd eerste die zich inschrijven krijgen er een fijn geschenk bovenop: een exclusief Studio Brussel-t-shirt een Soulwax-pakket. Aanmelden kan nog steeds op de website van Studio Brussel: http://www.studiobrussel.be.