De Lekkerbek pakt poulewinst in rechtstreeks duel

Zaalvoetbal

K.C.

BR>

SINT-NIKLAAS -

De zomercompetitie van Bad Michel nadert stilaan zijn ontknoping. De laatste poulewedstrijden worden afgewerkt. Coco Loco bevestigde zijn suprematie in poule 2 en blijft na 15-4 winst tegen Vlierboys ongeslagen.

In de derde poule had Belgica het niet zo makkelijk. In een spannende partij hield Dynamo lang gelijke tred. Aan de rust hingen de bordjes nog gelijk. Een trefzekere Robby Cap zorgde ervoor dat de koploper na 3-5 winst toch het maximum van de punten behield.

In diezelfde reeks haalde Bell's zwaar uit tegen Transport Roosens. De 3-21 monsterscore mocht niet baten. In de rangschikking blijft Bell's steken op de tweede plaats.

Spannend

ASLK Stekene en De Lekkerbek gingen in een onderling duel op zoek naar poulewinst in reeks 4. In een spannende slotfase was het uiteindelijk De Lekkerbek dat met nipte 9-11 cijfers de overwinning en de daaraan verbonden eerste plaats binnen rijfde. Het waren vooral Gunnar Verhulst en Kamal Vercauteren die het verschil maakten.

In een wedstrijd waarin nog weinig op het spel stond nam FC Blue Side met 5-8 de maat van El Amal. Onderaan de reeks wilden zowel Smeg als Electro Vandenbrande van de smadelijke nul af.

In een treffen dat alle kanten uit kon had Vandenbrande met een 3-4 ruststand de beste uitgangspositie. Kristof Staes en Franky Dullaert verkeerden in een begenadigde dag en bezorgden hun team een 11-8 overwinning.