Voetbal

Vandaag is het eindelijk zover: de Belgische voetbalcompetitie gaat weer van start. De volgende maanden zal een groot deel van ons land weer in de ban zijn van koning Voetbal. En waar die vroeger enkel over de groene grasmat regeerde, ziet hij al enige tijd zijn grondgebied uitgebreid op het Internet. Tientallen voetbalsites, clubsites en fansites bevolken het wereldwijde web. Deze vonden wij het interessantst.

BR>Waarom niet beginnen op een aantal officiële sites? De FIFA, de UEFA, de KBVB: niet altijd even boeiende sites, maar wel volledig en verzorgd. Wie resultaten en cijfermateriaal zoekt, kijkt best eerst even hier.

Natuurlijk zijn er ook de tornooien: Euro 2000 en het WK 2002 in Korea en Japan om te beginnen. Maar ook alle informatie over al gespeelde WK's en EK's vind je nog op het Internet.

Meer geïnteresseerd in specifieke clubs? Racing Genk? Of toch liever Liverpool? Of Fenerbace misschien? Hier vind je links naar officiële sites en fansites van ongeveer elk clubelftal in de wereld.

Wie op de hoogte wil blijven van het laatste transfernieuws, de meest recente uitslagen of de allernieuwste roddels, die kan altijd terecht op de sites met voetbalnieuws. Ons eigen Sportnet verdient natuurlijk een ereplaatsje in uw bookmarks.

Bij voetbal horen natuurlijk ook voetbalsupporters. Goeie en minder goeie. Hier vind je ze allemaal. Een ding hebben ze alvast gemeen: ze zijn allemaal even fanatiek wat hun club betreft...

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer