Everts naar Yamaha

De geruchtenmolen draait weer op volle toeren. Dat Pamo Honda achter Bolley zit, is geen geheim meer. Pamo zou volgend jaar zelfs het officiële Honda team worden (nu is dat nog het L&M-Radson-team van Dave Grant, met o.a. Stefan Everts). Grant zou contacten hebben met Yamaha. En Everts heeft al te kennen gegeven dat hij met Grant blijft verderwerken.

BR>

Vuillemin naar Staten

David Vuillemin heeft dit weekend de knoop doorgehakt: volgend jaar rijdt hij in de V.S. De Fransman, momenteel derde in de WK-tussenstand, tekende een contract voor drie jaar bij Yamaha American.

Het beroep van de Franse motorcrosser tegen zijn straf die hij opliep op 11 juli tijdens de Grote Prijs van Tsjechië 250 cc is door de disciplinaire commissie van de FIM verworpen. Vuillemin kreeg in de tweede manche van de GP een straftijd van één minuut.

Zes reeksen op één dag

Gisteren zaten de organisatoren van de vier tripple-GP's van volgend jaar (Valkenswaard, Foxhill, Folkendange en Grobbendonck) samen aan de tafel met Action Group en de FIM. Voorlopig ziet het ernaar uit dat alle rechten (dus zowel die van de 125, 250, als 500cc) op zondag zullen gereden worden. Er kwam een voorstel om de reeksen in te korten tot 30 of 35 minuten, maar dat werd (voorlopig) afgewimpeld.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer