Woonbeurzen in Antwerps Bouwcentrum

Op dit ogenblik kan u in het Bouwcentrum op de Jan Van Rijswijcklaan in Antwerpen een bezoekje brengen aan de eerste editie van de bouw-, renovatie- en immobeurs

Bouw & Reno

. Als u de (ver)bouw- of koopfase al voorbij bent, is er komende maand

In Wonen

, ook al een vernieuwde beurs die een beeld geeft van alle nieuwe woon- en interieurtrends.

Kdejager

BR>

Kopen, bouwen of verbouwen: voor je eraan begint, moet je zorgen dat je goed geïnformeerd bent. Rondneuzen op een bouwbeurs kan daarbij helpen. In het Bouwcentrum bijvoorbeeld kan je vanaf vandaag negen dagen lang je licht opsteken bij 250 exposanten. De nieuwe beurs

Bouw & Reno

bundelt de vroegere evenementen

Bouw & Prefab

en

Vloeren- Wanden-Haarden

, die ontstond nadat de nv Artexis, de nieuwe eigenaar van het Bouwcentrum, tot de conclusie kwam dat beide beurzen elkaar grotendeels overlapten.

“Maar Bouw & Reno is meer dan de som van twee klassieke beurzen.Wij hebben al onze ervaring en knowhow ingezet om van deze beurs een uniek evenement te maken dat alle kandidaat-(ver)bouwers een volledig en gevarieerd overzicht geeft van wat de markt te bieden heeft.Van de a van aannemers tot de z van zwembaden”, luidt het bij Artexis. Vloeren, wanden en haarden krijgen een ereplaats tijdens de eerste editie van de beurs.

De opvallendste vernieuwing van Bouw & Reno is de introductie van de zone

Immo-Project

, waarop zowat alle vastgoedkantoren uit het Antwerpse present zijn. Ook Antwerpen Woonstad en de Koninklijke Federatie van het Belgische Notariaat hebben een stand.

Interieur

Hebt je al een woning gekocht en eventueel verbouwd of heb je een nieuwbouwproject achter de rug en koester je plannen om met de inrichting van het interieur te beginnen? Dan kan je in februari naar de beurs

In Wonen

, waar allerlei nieuwe trends en stijlen op het vlak van interieur te zien zijn.

Ook 'In Wonen’ is aan zijn eerste editie toe, en vervangt de twee vroegere woonbeurzen

Je huis een Thuis/Casa Europea

en

Keuken- en Sanicomfort

. Organisator Artexis hoopt van ‘In Wonen’ hét woongebeuren van het jaar in Antwerpen te kunnen maken. De beurs is ingedeeld in vier zones, elk afgestemd op een andere smaak op het gebied van interieur: Modern, Classic, Nature & Exotic en Basics.Tweehonderd zorgvuldig geslecteerde exposanten tonen het beste uit hun assortiment.

Het thema van de eerste editie van ‘In Wonen’ is keukens en badkamers, zodat je een groot aanbod van droomkeukens en knappe badkamers te zien krijgt.

Ook liefhebbers van design worden niet vergeten. Zij kunnen terecht in de HOTzone (Hedendaagse Ontwerp Trends), die volledig in het teken staat van nationaal en internationaal design. Vele ontwerpers vinden hier hun eerste podium voor het voorstellen van hun creaties aan het grote publiek. Naast een aantal designers uit ons land tonen ook designers uit het gastland Groot-Brittannië hun kunnen.

Praktisch Bouw & Reno

• Data: van zaterdag 11 tot en met zondag 19 januari.

• Openingsuren: weekdagen van 14 tot 19 uur, weekend van 11 tot 19 uur. Nocturne op vrijdag 17 januari: beurs open tot 22 uur.

• Prijs: 6 euro, kinderen onder de twaalf jaar gratis.

• Info: 0800-30.007

Praktisch In Wonen

• Data: van zaterdag 8 tot en met zondag 16 februari.

• Openingsuren: weekdagen van 14 tot 19 uur, weekend van 11 tot 19 uur. Nocturne op donderdag 13 februari: beurs open tot 22 uur. Ladies’ day op dinsdag 11 februari: gratis toegang voor alle vrouwen.

• Prijs: 6 euro, kinderen onder de twaalf jaar gratis.

• Info: 0800-30.007