Ronaldo genoemd in seksschandaal

Print
MILAAN - Een tijdje geleden stuurde hij zijn vriendin, het fotomodel Suzanna Werner, wandelen. Deze maand is hij een van de zesendertig mannen die genoemd worden in een groot Italiaans seksschandaal. Neen, het gaat niet goed met superstervoetballer Ronaldo (22).
BR>Na de arrestatie in Milaan van 'Madame' Lara Souza de Morais, die een escort-agentschap runt van peperdure callgirls en verdacht wordt van handel in cocaïne, is uit een gerechtelijk document gebleken dat de 22-jarige topvoetballer geregeld vermogens betaalde voor zwoele nachten met Madame Lara's meisjes. Andere namen uit het klantenbestand zijn o.m. de voetballers Nicola Berti en Igor Shalimov.
Alfredo Robledo, de Milanese officier van justitie, heeft het dossier in handen. Inclusief een zevental foto's van Ronaldo met Lara en haar meisjes. «Nochtans heb ik Ronaldo nooit meisjes bezorgd,» verklaarde Lara aan de officier.
«Toch wel,» zegt callgirl Sandra Regina, die beweert met Ronaldo naar bed geweest te zijn. «De ontmoeting heeft plaatsgehad in Lara's appartement. Hij heeft me 30.000 frank betaald. Lara, een Braziliaanse jongen Sergio en een Russisch meisje Ohana waren eveneens van de partij. We hebben ook allemaal drugs gebruikt.»
Hoewel geen van Lara's klanten beschuldigd zijn van criminele activiteiten, overweegt Ronaldo toch enkele Italiaanse kranten aan te klagen. La Stampa, Corriere della Sera en Republicca hebben het verhaal in geuren en kleuren gepubliceerd.