TV-menu

Live-beesten in actie

BR>Jo Lemaire kent momenteel drukke dagen als onderdeel van de Kleinkunstcollectietournee. William Reven trekt als zanger van Ralph Samantha's live-ambiancegroep door het land. Toch vonden deze bezige bijen nog even de tijd om het vanavond in het muzikale programma 'De Notenclub' samen op te nemen tegen Isabelle A en Luc Steeno, die beiden een comeback forceren met resp. 'Blijf Me Bij' en 'Geen Vreemde Meer'.
'De Notenclub', TV1, 20.55 uur

Champagne voor het oor


'Tracks', het muziekmagazine van Arte, laat u vanavond kennis maken met een groep jonge designers uit Glasgow, met een Weens café waar je véél meer kunt doen dan enkel pinten pakken en met schitterende muziek: KCRW in het Amerikaanse Santa Monica is het allerbeste station voor wereldmuziek, Lamb is een verrassend Brits drum'n'bass-duo, The Levellers hebben tal van grote hits en Mike and the Mechanics, alias het trio Paul Young, Mike Rutherford en Paul Carrack, zijn terug van weggeweest.
'Tracks', Arte, 19.00 uur

Bestemming Mars


Mars, de rode planeet, fascineert de wetenschappers al eeuwen. Nadat de maan met voeten betreden was, dachten Russen en Amerikanen dat Mars ook snel binnen handbereik zou liggen. Het onbemande wagentje Pathfinder slaagde er inderdaad in het Marsoppervlak grondig te onderzoeken, maar tot op heden heeft geen enkel mens de planeet onder zijn voeten gehad. Met 'Columbus 381: Bestemming Mars' brengt Nederland 2 vanavond het eerste deel van een schitterende documentaire over Mars.
'Columbus 381', Ned 2, 23.35 uur