TV-menu

Nieuwe Nanny
BR>Kinderjuf Fran Fine laat haar neusklanken weer overvloedig galmen in een nieuwe reeks afleveringen van 'The Nanny'. Zoals trouwe fans van Fran wel weten, is ze er vorig seizoen in geslaagd om te trouwen met haar rijke werkgever Maxwell Sheffield. Maar tijdens hun huwelijksreis loopt het al mis. Fran valt van het cruiseschip, Maxwell duikt haar achterna en samen stranden ze op een tropisch eiland.
The Nanny, VT4, 20.30 uur

Reinaert de Klos
Men neme een paard, trekke een rooie jas aan, zette een zwartfluwelen ruiterpet op, toetere in een hoorn, laat een meute honden los en hoppa, je kan op vossenjacht. Simple as that. In Groot-Brittannië doen ze het al sinds eeuwen. Er zijn nog altijd 250.000 homo sapiens sapiensen die ervan houden om, gezeten op een knol en omringd door keffers, achter een roodstaart te hossen. Geen probleem, vinden de enen, want de vos doodt lammetjes en kippen van de boeren. Toch groeit het protest tegen de elitaire hobby.
Kwesties, Canvas, 21.35 uur

Urbanus' zonden
Urbanus - die vroeger ook nog de familienaam Van Anus achter zich aansleepte - is nog altijd een van de betere komieken van ons land. Grote theatertournees, optredens in parochieschuurtjes voor twee man en een paardenkop (die dan ook nog scheel keek), albums, hits, programma's die flopten, programma's die wel scoorden in de kijkcijferlijsten, boertige bioscoopfilms,... hij heeft het allemaal gezien. Maar heeft Urbanus, ondertussen vijftig en vader van twee kinderen, ook al eens te maken gehad met de zeven hoofdzonden? En zo ja, werd er toen gelachen?
De 7 hoofdzonden, Canvas, 22.20 uur