Eat This

Vaak wordt er naar games gewezen omwille van hun gewelddadige inhoud of het feit dat kinderen er passief door zouden worden. Een wetenschappelijke studie van de ‘Wheeling Jesuit University’ in West-Virginia heeft nu echter aangetoond dat het spelen van games een erg positieve invloed kan hebben op mensen met chronische pijnen. De games leiden veel van deze patiënten immers vrijwel volledig af van hun problemen.

a

BR>

@ @ @

Transposia, de Gentse uitgever van kindersoftware, is bekroond met ‘De Gouden @penstaart’. Deze prijs wordt naar jaarlijkse gewoonte uitgereikt door een jury van kinderen tussen 9 en 15 jaar die er de beste website en cd-rom van het jaar mee in de bloemetjes zetten.Transposia kreeg de prijs voor de cd-rom ‘Flipper & Lopaka: Het Geheim van de Diepzee’.

@ @ @

Het zeer hardnekkige gerucht doet op het internet de ronde dat er nog voor Kerstmis een opvolger zou komen voor de game-klassieker Half-Life. Vlogens verschillende bronnen zou de officiële aankondiging van ‘Half-Life 2’ gebeuren op de E3-beurs in Los Angeles.‘HL2’ zou gebruik maken van een volledig nieuwe engine ontwikkeld door Valve. De game zou voor de pc én de Xbox ontwikkeld worden.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer