Arno wel, B-52's niet op Rock Werchter

Arno is één van de nieuwe namen die de organisatoren van Rock Werchter aan hun programma voor dit jaar hebben toegevoegd. Slecht nieuws is er voor de fans van de eerder aangekondigde B-52's. De groep annuleerde hun zomertournee en komt ook niet naar TW.

Belga

Arno kreeg een prominente plaats op de affiche en concerteert zaterdagavond 28 juni op het hoofdpodium net voor afsluiter Metallica. Andere nieuwe namen voor het hoofdpodium zijn Morgan Heritage, The Roots, Xzibit, The Cardigans en Cypress Hill.

Het programma voor TW, dit jaar van 26 tot 29 juni, is daarmee zo goed als rond. De topnamen dit jaar zijn Björk, Radiohead en Underworld op donderdag, Moby en Massive Attack op vrijdag, Arno en Metallica op zaterdag en Coldplay en REM op zondag.

Tickets waren al even telefonisch en via internet in verkoop en zijn nu ook in alle voorverkooppunten beschikbaar. Naast een combiticket voor 4 dagen (108 euro) zijn ook dagtickets (42 euro voor donderdag en vrijdag, 50 euro voor zaterdag en zondag) verkrijgbaar.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer