Verdwenen kleuter terug na 2 jaar

Een kleuter die twee jaar geleden mysterieus is verdwenen in de Amerikaanse staat Noord-Carolina werd waarschijnlijk teruggevonden per toeval in een ziekenhuis in Illinois, volgens de autoriteiten die tests aan het uitvoeren zijn om de kleuter zijn identiteit te bepalen.

Belga

Tristen Myers, een blonde jongen van nu zes jaar, verdween in oktober 2000 toen hij met zijn honden aan het wandelen was tussen het huis van zijn tante in Roseboro en zijn eigen huis.

Op 3 februari 2003 heeft een man met de naam Ricky Quick een kind achtergelaten in een ziekenhuis van Evanston, een buitenwijk van Chicago. De man kloeg over het agressieve gedrag van de kleuter, Eli Quick.

Een verantwoordelijke van het hospitaal vond het verdacht en verwittigde het departement van Kinderen en Familiale aangelegenheden van Illinois. Bij onderzoek van foto's van verdwenen kinderen werd er één gevonden, Tristen Meyer, die overeenkwam met Eli Quick. Er was fysische gelijkenis, dezelfde littekens, zelfde spraakprobleem. Nu is het afwachten op de resultaten van DNA-testen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer