TV-menu zondag

Woorden gezocht
BR>Afgelopen weken hebben al tal van BV-ploegen bewezen dat spreken zilver is en zwijgen goud in het spraakloze spelletje 'Zonder Woorden'. Zondag wagen de Opium-babes Katia Alens, Saritha Sadloe en Inge Moerenhout zich samen met hun fan Paul 'Boogie Boy' Ambach zich aan het betere armen en benenwerk. Ze hinten er op los tegen een team van 'Zummerskonte'-acteurs, zijnde Jos Ghysen, Wim Oris, Lisette Van Saet en Hugo Symons.
Zonder Woorden, VTM, 19.55 uur

Zusterruzie
Naar goede gewoonte pakt de KRO op zondagavond uit met een spannend detective-verhaal. Vorige week kregen we al een Ruth Rendell-verfilming, en vanavond is het weer prijs. 'May And June' gaat niet over de maanden mei en juni, maar wel over twee zussen - May en June dus - die al van kindsbeen af niet met elkaar kunnen opschieten. Als de ene zus de vrijer van de andere afsnoept, keren ze elkaar de rug toe. Jaren later sterft de man, en komen May en June weer in contact met elkaar...
Ruth Rendell Mysteries, Ned 1, 21.10 uur

Hallo haai!
Om te bewijzen dat er niet altijd dreigende vioolmuziek weerklinkt wanneer een haai zijn rugvin door de golven laat klieven (zoals Hollywood ons wil laten geloven) en om eens en voor altijd duidelijk te maken dat niet alle haaien gevaarlijk zijn voor de mens (behalve het exemplaar dat momenteel rond uw in zee dobberende luchtmatras cirkelt) heeft de BBC een keigoeie reeks documentaires ingeblikt over de beruchte zeeroofvissen. Michaela Strachan, Neil Morrissey en David Attenborough slepen u mee naar de diepten der zeven wereldzeeën.
Shark Encounters, BBC 1, 19.10 uur