Rock 'n Roddel

Zeggen dat Courtney Love knettergek is, is geen nieuws. Maar ze heeft haar eigen grenzen - voor zover mogelijk - nog eens verlegd. Onder de titel ‘Wax my anus’ is in het Britse muziekmagazine Q te zien hoe Love haar schaamstruikje laat wegwaxen tijdens het interview.Verder staat te lezen hoe ze een fles peperdure champagne over haar hoofd uitkieperde en ‘s nachts in de Londense straten begon te strippen.

Kdejager

BR>

@ @ @

Ook gestoord, volgens FBI-rapporten dan toch, zijn de Californiërs met Armeense roots van System Of A Down. De nu metalgroep heeft met ‘Boom!’ een nummer en videoclip gemaakt die zeer actueel is. Zanger Serj Tankian schreef het nummer vlak na de Golfoorlog, maar het werd nu pas uit de kast gehaald. De videoclip is een montage van beelden van guerrillafilmers en toont ook een cartoon met Bush en Sadam in de hoofdrol.

@ @ @

Er staan Jason Newsted, de exbassist van Metallica drukke tijden voor de boeg. Op verzoek van Ozzy Osbourne zal de snarenplukker tijdens het Ozzfest de plaats innemen van Robert Trujjillo die is overgestapt naar... jawel Metallica. En dat terwijl Newsted al op het Ozzfest speelt met zijn eigen groep Vovoid.

@ @ @

Supergrass heeft toestemming gegeven aan een kredietkaartfirma om hun doorbraakhit ‘Allright’ te gebruiken voor een commercial.“ Het nummer is al zo oud dat we het zelf niet meer kunnen horen.Trouwens, we spelen het al lang niet meer live. En zo brengt het toch nog iets op,” klinkt het. Blijkbaar zijn ze de titel van hun tweede album (‘In It For The Money’) nog niet beu gehoord.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer