Mooi weer voor iedereen

«Nu zit die Eddy De Mey er weer langs! Hij is nog erger dan Armand Pien!» Tja, weersverwachtingen zijn nu eenmaal onbetrouwbaar van aard. Maar is dat wel echt zo? Niet als we het Amerikaanse bedrijf Weatherplanner mogen geloven. Zij staan op het web met de merkwaardigste aan weer gewijde site. De site beweert namelijk tot een jaar van te voren het weer te kunnen voorspellen. Voor 14,95 dollar kan je kiezen voor welke periode en locatie je een voorspelling wil. Voorlopig beperkt men zich tot de Verenigde Staten en Canada, maar binnenkort worden ook voorspellingen voor Europa aangeboden.
BR>En alsof dat allemaal nog niet genoeg is, biedt het bedrijf ook nog een niet-goed-geld-terug garantie. En niet alleen volgens het bedrijf, want op de website prijzen ook grote Amerikaanse bedrijven als Disney en K-Mart de site aan.
Hoe het precies werkt wil het bedrijf niet onthullen maar dat het werkt staat volgens Weatherplanner wel vast. Een verklaring die ingaat tegen de heersende opvattingen van meteorologen, die vertellen dat het weer een jaar vooruit voorspellen extreem moeilijk, zo niet onmogelijk is. Kijk zelf maar of Weatherplanner haar slogan - «de beste manier om
Moeder Natuur te verslaan» - kan waarmaken.
http://www.weatherplanner.com