NBA: Philadelphia en Dallas leiden de dans

Detroit is woensdag in de eerste ronde van de play-offs op gelijke hoogte gekomen met Orlando na een 89-77 overwinning. Het staat nu 1-1. Detroit paste deze keer een andere tactiek toe door Tracy McGrady vrij te laten en de rest van de ploeg aan banden te leggen.

ghouben

Het werkte. De 46 punten van Tracy McGrady volstonden bijgevolg niet. Bij Detroit maakte Richard Hamilton 30 punten. Orlando speelt de volgende twee wedstrijden thuis.

Philadelphia won met 90-85 tegen New Orleans en staat nu 2-0 voor. Bij New Orleans ontbraken Baron Davis (knieblessure) en Jamal Mashburne (vinger).

Ook Dallas bouwde zijn voorsprong op Portland uit tot 2-0. Het won met 103-99. De Mavericks hadden het niet gemakkelijk thuis. Het had een driepunter en twee vrijworpen van Steve Nash (28 punten) in de laatste dertig seconden nodig om te winnen.

Play-offs, eerste ronde, Eastern Conference: Detroit - Orlando 89-77. Stand: 1-1. Philadelphia - New Orleans 90-85. Philadelphia leidt met 2-0. Western Conference: Dallas - Portland 103-99. Dallas leidt met 2-0.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer