Lierse en Ferrera hebben mondeling akkoord

Lierse en Emilio Ferrera kwamen gisteren tot een mondeling akkoord om het bestaande contract van de coach open te breken tot medio 2005. De verbintenis tussen beide partijen wordt komende woensdag officieel ondertekend.

ghouben

Lierse-voorzitter Gaston Vets benadrukte dat Ferrera geen bijkomende voorwaarden koppelde aan zijn contractverlenging met één seizoen.

“Natuurlijk weet iedereen dat onze trainer tuk is op Crasson.We zullen ook een inspanning doen om hem naar het Lisp te lokken, maar dan wel aan de voorwaarden van Lierse.We hebben nu eenmaal niet de grote financiële mogelijkheden. Kunnen we Crasson niet halen,dan is er geen man overboord. Verder beseft Ferrera dat we enkele spelers van de hand moeten doen om de club gezond te houden, maar we beloofden hem valabele vervangers.”

Veel belangrijker voor Ferrera was de uitbouw van de trainingsfaciliteiten. “We zijn in onderhandeling met het domein Doelvelden in Berlaar. Dat is voor tachtig procent rond,maar biedt vandaag nog geen zekerheid. Onze coach zou er graag aan het werk gaan. Lukt het ons niet er een voet binnen te zetten, dan beloofden we Ferrera naar een alternatief uit te kijken.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer