Welke Genkse invallers staan klaar?

RC Genk ontvangt vanavond toekomstig landskampioen Club Brugge. Na twee nederlagen op rij wordt de druk van buitenaf om aan de ploeg te sleutelen groter.

ghouben

“Maar daar trek ik me niets van aan,” aldus Sef Vergoossen. “Iedereen wil zijn mening kwijt, zeker als het slecht draait. Maar ik beslis wie speelt. Of ik iets zal veranderen ten opzichte van vorige week? Die kans bestaat, ja. Maar we hebben pas vrijdagvoormiddag tactische bespreking. Dan deel ik de jongens mee wie aan de aftrap komt.”

De kans dat Justice Wamfor vanavond tot de elf behoort, is groot. De Kameroener vervangt mogelijk centrale middenvelder Soley, die vorige week slap speelde.

Almir Sulejmanovic is volledig hersteld van een liesblessure. De Sloveen had gehoopt aan de aftrap te komen, maar moet zich tevreden stellen met een plaats op de bank.“De trainer heeft getwijfeld om me al in de basis te zetten,” aldus Sulejmanovic. “Ik had er echt wel op gehoopt, want we verloren toch twee keer op rij. Meestal verandert de ploeg dan. Ja, ik ben ontgoocheld, zeker omdat ik na mijn blessure het goede rimte weer te pakken heb.Maar mijn tijd komt nog.”

Vincent Euvrard sprokkelde dit seizoen slechts 74 minuten speeltijd.Ook nu Bernd Thijs geblesseerd is, raakt de West-Vlaamse centrale middenvelder niet in de basis. “Maar ik voel toch dat ik er dichter bij kom,” aldus Euvrard. “Het tweede elftal speelde woensdag al tegen Brugge, maar ik moest niet mee. Dat wijst erop dat ik waarschijnlijk mag rekenen op een invalbeurt.”

Ook Takayuki Suzuki draafde niet op met het tweede elftal.Aangezien Vandenbergh de plaats van Sonck in de spits inneemt, blijft de Japanner op de bank.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer