Licenties van meeste tweedeklassers in orde

Maandag is de licentiecommisssie van de Belgische Voetbalbond (KBVB) samengekomen om de aanvragen van de tweede- en derdeklassers te bekijken. Voor de meeste tweedeklassers is de zaak in orde. Alleen van Ronse, Luik en Geel moet de commissie nog extra documenten ontvangen.

Belga

De dossiers van Roeselare, Deinze, Virton, Wezet, Ingelmunster, Strombeek, Eupen, Zulte-Waregem, Denderleeuw en Hamme werden al ondertekend. Voor die van Cercle Brugge, Tienen, Dessel, Heusden-Zolder en Maasmechelen is dat niet het geval maar dat is nog slechts een formaliteit.

Deinze, Virton, Hamme en Luik hebben geen proflicentie aangevraagd. Zij kunnen volgend seizoen dus niet in eerste klasse uitkomen.

Zeventien derdeklassers vroegen een licentie voor tweede klasse aan. Voor vier van hen is de zaak in orde: Union St.Gilloise, Kortrijk, Tubeke en Maldegem. Vier andere clubs worden opgeroepen voor de zitting van 19 april om meer duidelijkheid te geven: Doornik, Francs Borains, OC Charleroi en Berchem. Racing Mechelen, Oostende, Eendracht Aalst, Wevelgem, Walhain, Denderhoutem, Red Star Waasland, Oud-Heverlee Leuven en Lyra moeten nog bijkomende documenten opsturen.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer