Monica Lewinsky presenteert nieuwe datingshow

Monica Lewinsky (29), de stagiaire die de voormalige Amerikaanse president Bill Clinton in opspraak bracht, gaat een nieuwe datingshow presenteren op de Amerikaanse zender Fox. Dat meldt Newsweek.

Belga

In de realityshow, die 'Mr. Personality' zal heten, gaat een jonge beursmakelaarster op zoek naar de man van haar leven. Ze mag kiezen uit een twintigtal kandidaten, die ze evenwel niet te zien krijgt. De mannen dragen een masker en dat gaat er alleen af in de zogenaamde 'dark room', een verduisterde kamer waar de vrouw de kandidaten mag betasten. Volgens Fox, dat onder meer

Temptation Island

lanceerde, kiest de vrouw een kandidaat uit op basis van zijn persoonlijkheid en niet op basis van zijn uiterlijk.

Lewinsky is gastvrouw van het programma en staat de vrouwelijke kandidaat bij met romantisch advies. Zelf zou ze niet deelnemen aan het programma omdat ze naar eigen zeggen haar "eigen realityshow" al gehad heeft. Sinds haar affaire met Clinton hield Lewinsky zich vooral bezig met het ontwerpen van handtassen. Vorige maand verscheen ook Clinton weer op de buis met een reeks wekelijkse televisiedebatten op CBS samen met zijn voormalige republikeinse rivaal Bob Dole.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer