Zwak AC Milaan krijgt volle lading in pers

AC Milaan-coach Carlo Ancelotti was niet meteen tevreden na de 0-0 op Ajax. “Het was geen makkelijke wedstrijd, maar we hadden wel meer kunnen doen.We begonnen beter, maar namen vervolgens gas terug en stelden ons tevreden met balbezit. Maar ik ben wel tevreden over onze defensie,” zei hij na afloop.

ghouben

Van de Italiaanse pers kreeg zijn team de ochtend nadien de volle lading. “De vedetten van Milan kregen voetballes van de Nederlandse jongeren. Koeman leerde zijn pupillen perfect aan hoe ze moeten bewegen, waar ze moeten lopen en op welke manier ze de bal moeten passen.Alleen een spits om het af te maken, heeft hij niet,”luidde het in Gazzetta dello Sport.

“En maar goed uit, anders zou het een drama geworden zijn.” “Het ontbrak Milan aan de sterren, de energie en de intuïtie, die een grote ploeg moeten kenmerken,” stelde Corriere dello Sport vast.

“Het winnen van de Champions League, kunnen ze maar best uit hun hoofd zetten. Als je deze prestatie vergelijkt met die van Real tegen Manchester United, dan is het verschil te groot.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer