Zaalvoetbal: Derdeprovincialer wipt Lommel

In de beker van Limburg werden zopas de kwartfinales afgehandeld. De Ronde Bol Rekem, leider in derde provinciale C, zorgde voor dé uitschieter door eersteklasser Minicup Lommel uit te schakelen. Aan de rust luidde het nog 3-3.

ghouben

Minicup zette dan de thuisploeg fel onder druk, maar doelman Pascal Rutten redde de plaatselijke meubelen.Acht seconden vóór affluiten bracht Rekem, dat de scoredans dirigeerde, de stand op 8-7 en was het zeker van de kwalificatie. Hubert Roumans (3x), Ghislain Roumans (3x), Philip Lenders en Mathieu Fraussen tekenden voor de Rekemse doelpunten.

De Ronde Bol Rekem draait al van in de eerste ronde mee in de provinciale beker en schakelde achtereenvolgens Carrera Eisden (Sat.), Kat.Bokrijk, Lommel Kol., ZVK S2 Genk, Isola Hoeselt, Halen en MC Lommel uit. In de halve finale wacht de Maaslanders een verplaatsing naar tweedeklasser Opglabbeek.

In de andere halve finale staan ZVK Overpelt en Onbetong Tongeren tegenover elkaar. CCo Kwartfinales: ZVK Overpelt-Kaya’s Beringen 6-3; Ol. Heusden- Opglabbeek 2-4; DRB Rekem-MC Lommel 8-7; Sp. Heers-Onbet. Tongeren 4-6.

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer