Eisden: Uitbater cafetaria sporthal verjaagt drie dieven

De lokale politie van Maasmechelen is op zoek naar drie mannen die een brutale diefstal pleegden in een cafetaria van de sporthal op de Poelsweg in Eisden. Zaterdag rond 23.45 uur drongen de drie het pand binnen. De uitbater verzette zich hevig en verwondde enkele van de dieven. Ze sloegen zonder buit op de vlucht. Mogelijk hadden ze later medische verzorging nodig.

ghouben

De eerste verdacht is een man van ongeveer 25 jaar met kort zwart haar. De tweede is tussen de 20 en de 25 jaar oud, lichtbruin halflang haar en een verzorgde haartooi. De man van tussen de 1,80 en 1,85 meter is atletisch gebouwd en droeg op het ogenblik van de brutale diefstal een dikke blauwe ski-jas.Vermoedelijk had hij ook een blauw-wit sjaal van Racing Genk over z’n neus en mond gewikkeld.

De derde dief - een Westeuropees type - bestuurde de donkerkleurige vluchtauto - vermoedelijk een Toyota Corolla - met vijf deuren. De leeftijd van de bestuurder wordt geschat op 24 jaar oud. Hij heeft dik geblondeerd krulhaar dat hij in een staart droeg. Hij had ook een ringbaardje. Op het ogenblik van de overval droeg hij lederen laarzen, een blauwe jeansbroek en vermoedelijk een blauw jeans vest of hemd.