Colruyt en Cardoen willen intensief samenwerken

De kans is groot dat Colruyt en Auto's Cardoen continu zullen samenwerken. Dat heeft Karel Cardoen, oprichter van het multimerkenbedrijf, vrijdag gezegd. In maart is alvast een nieuwe actie gepland waarbij Colruyt-klanten in hun supermarkt een wagen van Cardoen kunnen kopen. Het aanbod geldt nu voor het volledige aanbod van Cardoen.

Belga

Colruyt en Cardoen hielden vorig jaar al twee soortgelijke acties. In totaal werden toen 250 wagens verkocht. Het aanbod gold toen enkel voor een beperkt aantal modellen. De nieuwe actie, die loopt van 19 maart tot 6 april, betreft op het volledige Cardoen-aanbod. Het autobedrijf uit Wilrijk biedt kortingen aan tot 30 procent op de Belgische catalogusprijs.

Volgens Karel Cardoen is de kans echter groot dat de samenwerking tussen beide bedrijven continu wordt en dat ook de acties continu zullen lopen. "Die wil bestaat bij beide partijen", aldus Cardoen. Over de grote lijnen zou er al een akkoord bestaan. Maandag spreken beide bedrijven elkaar opnieuw over de mogelijke hechtere samenwerking. Cardoen hoopt dat de continue samenwerking vanaf midden dit jaar ingaat.