Graham Stack voelt druk bij Beveren stijgen

Enkele weken geleden leefde heel Beveren nog in euforie na de negen op negen.Iedereen was ervan overtuigd dat Beveren al zeker was van het behoud.Vandaag blijkt niets minder waar.Beveren scoort moeilijk en geeft achteraan de goals weer in geschenkverpakking weg. Genk gaf een lesje in efficiëntie en blijft meedraaien in de topvijf.

ghouben

Graham Stack, de Ierse doelman van Beveren, beleeft de jongste weken geen gezellige voetbalavonden. De doelpunten vallen met bosjes uit de lucht. “Een Guinness per doelpunt,dat wordt smullen”, lachte hij cynisch na de match.

“Maar goed, 1-4 vind ik overdreven.In de eerste helft ging het gelijk op, maar we komen op een heel ongelukkige manier op achterstand.Demets raakte de bal verkeerd en zo ging hij over me binnen. Heel erg voor Stéphane, maar gelukkig wist hij zich daarna goed te herpakken.We toonden na die goal een schitterende mentaliteit en konden toch af en toe tegenprikken. Na de rust was het dan de bedoeling om de forcing op te drijven, maar opnieuw slikten we een snelle, domme goal. Het grote verschil is dat wij moeilijk kansen creëren.Genk daarentegen scoorde bijna uit elke kans.”

De komende weken worden cruciaal voor Beveren,want de fatale streep komt toch weer dichterbij. Met de verplaatsing naar Westerlo en de komst van KV Mechelen staan er twee zespuntenmatchen op het programma.“In Westerlo moeten we zeker proberen om de punten te pakken, zeker eentje”, aldus Stack.

“Het is voor ons een survival-game.Maar ik ben ervan overtuigd dat, als we het niveau van de eerste helft kunnen halen, er zeker een overwinning inzit.”

Aangeboden door onze partners

Hoofdpunten

Aangeboden door onze partners

Beste van Plus

Lees meer