Wereld leren proeven met Gène Bervoets

De televisiereeks

Gentse Waterzooi

, waarin Gène Bervoets de wereld rondtrekt op zoek naar plaatselijke, culinaire tradities en toeristische blikvangers, is bijzonder populair. Door dit succes is TV De Wereld van start gegaan met culinaire thema-avonden onder het motto Proef de Wereld.

Kdejager

BR>

Het is de bedoeling om op verschillende locaties in Vlaanderen met Gène Bervoets als centrale gast de deelnemers te laten kennismaken met de wereldkeuken. Ze krijgen informatie van de chef-kok over de typische ingrediënten, gevolgd door een kookdemonstratie, waarbij het publiek ook de handen uit de mouwen mag steken.

Momenteel zijn thema-avonden gepland in Leuven en Gent maar nadien komen ook trendy restaurants in Antwerpen, Brussel, Hasselt en Kortrijk aan bod.

Data die al vastliggen, zijn 13, 14, 27 en 28 januari in Leuven (Chess, Fonteinstraat 1a) en 20 en 21 januari in Gent (Chess, Ottergemsesteenweg 802).

Reserveren is noodzakelijk want het aantal plaatsen is uiteraard beperkt. De deelnameprijs bedraagt 80 euro per persoon en omvat naast de demonstratie de degustatie van een vijf-gangenmenu, inclusief wijn. Niet echt goedkoop, maar het is weer eens wat anders voor 'foodies' die van ambiance houden.

Inschrijven voor 'Proef de wereld' via

of tel. 016-300 917