Blackwells top-10 slechtstgeklede vrouwen alweer zonder Belgen

Gewezen Playboy-model en wulpse vedette van een reality show Anna Nicole Smith is door Hollywoods flamboyante modeontwerper Richard Blackwell op nummertje één gezet van zijn klassieke top-tien van slechtstgeklede vrouwen. Blackwell is inmiddels aan zijn 43ste lijst toe en te oordelen naar de foto van mevrouw Smith die het lijstje begeleidt is het ongeveer evenveel jaar geleden dat de voormalige stripteaseuse als Playmate of the month de centerfold van Playboy sierde.

Belga

Smith haalde het met een bandbreedte verschil van Kelly Osbourne, de "zingende" dochter van Ozzy 'Black Sabbath' en in die hoedanigheid eveneens ster van een reality show. Het brons was weggelegd voor de Colombiaanse zangeres Shakira die volgens Blackwell "te overdadig schaars gekleed" is. Onduidelijk is of de ondeugende modegoeroe de blonde bom nog minder losjes in de wind waaiende kledij toewenst. Op vier parkeert de guitige filmactrice Cameron Diaz, die eruit ziet "alsof zij door een kleurenblinde circusclown werd gekleed".

Ook medeactrice Meg Ryan haalde met plaats acht alweer de top tien. Shakira van haar kant mag zich verheugen in de aanwezigheid van de kwelende collega's Christina Aguilera (op 9) en Pink (op 10). Onbetwiste leidster onder het royalty-volkje blijft de Britse prinses Anne (op 5), wier gebrek aan smaak ongeëvenaard blijft. De top tien bevat voorts schrijfster Anne Rice (niet toevallig van het boek "Interview with a Vampire") en - bevuiling van het eigen beroepsnest - modeontwerpster Donatella Versace.