Philips wacht op handtekening Hiddink

Print
Terwijl PSV-trainer Guus Hiddink in Zuid-Korea het ene na het andere miljoenencontract tekent met Aziatische bedrijven, zit Philips in Nederland nog altijd met lege handen. Het elektronicaconcern bood de coach van de eigen club afgelopen weekeinde, vlak voor diens vertrek naar Zuid-Korea, een contract aan voor reclame-activiteiten. Maar de Nederlander heeft daarop nog niet gereageerd.
Hiddink maakt momenteel een trip door Zuid-Korea, het land waar hij wordt verafgood. Voor het promoten van een creditcard van elektronicaconcern Samsung ontvangt hij 1 miljoen euro. Een overeenkomst met verzekeringsmaatschappij Kyobo Life Insurance levert hem 1,8 miljoen euro op. En voor zijn rol als officiële adviseur van de Zuid-Koreaanse voetbalbond ontvangt de ereburger van Seoul 400.000 euro.

Philips wacht nog altijd met smart op een handtekening van de man, die in juni een tweejarig contract tekende bij PSV. Philips liet weten dat het concern de nieuwe PSV-coach intensief zou gaan gebruiken voor de marketing in Azië. Twee maanden later is er nog altijd niets concreets afgesproken.