Vier Arsenal-aanwinsten voor Beveren

SK Beveren kent zijn vier versterkingen van de Engelse topclub Arsenal. Sportief directeur Jean-Marc Guillou maakte gisteren de namen bekend. De Ier Graham Stack (26-09-81) was al eerder gekend als versterking tussen de palen. Hij is een specialist in het stoppen van strafschoppen en won daardoor met de jeugdploeg van Arsenal de FA Youth Cup Final in 2000.

Voor de verdediging komen er twee jonge knapen bij: John Halls (14-02-82) en Liam Chilvers (06-10-81). Halls is Engels jeugdinternational en verdiende enkele keren een plaatsje op de bank bij het eerste elftal. Maar een knieblessure hield hem uit het fanionteam. Chilvers speelde met Arsenal al eens mee tegen Barcelona. Steven Sidwell (14-12-82) is een middenvelder die regelmatig een goaltje meepikt. Hij speelde mee tijdens de laatste twee FA Youth Cup Finals.

Vandaag trekt Guillou opnieuw naar Highbury om de laatste details rond de overstap te regelen. De versterkingen komen eind deze week aan in Beveren en spelen zaterdagnamiddag wellicht mee tegen het Franse CS Sedan.