Verkeersongevallen Kempen

Aan de Turnhoutseweg in Beerse heeft zich zaterdagnamiddag om 15.35 uur een dodelijk verkeersongeval voorgedaan. Een personenwagen reed een 51-jarige motorrijder uit Lanaken aan. De man werd van zijn motorfiets gekatapulteerd en raakte zwaargewond. Het slachtoffer werd naar het Sint-Jozefziekenhuis in Turnhout gebracht, waar hij aan zijn verwondingen overleed. De Turnhoutseweg werd een tijdlang afgesloten voor alle verkeer.

Belga

Aan de Madestraat in Herselt werd zaterdagavond rond 19.00 uur een 14-jarige in de buurt van het ouderlijk huis aangereden door een personenwagen. De jongen werd met zware verwondingen naar het Leuvense ziekenhuis Gasthuisberg gevoerd met een Medisch Urgentieteam (MUG). Hij verkeert niet meer in levensgevaar. De bestuurder van de personenwagen raakte niet gewond, maar zijn rijbewijs werd ingetrokken.

Nog in Herselt werd zaterdag om 18.15 uur een 5-jarig kind aangereden door een personenwagen. Het meisje uit Herselt werd met ernstige verwondingen overgebracht naar het ziekenhuis in Herentals, maar is buiten levensgevaar.

Aangeboden door onze partners