Vijf nieuwe slachtoffers in incestzaak molenhuis

Print
De incestzaak in het molenhuis in Beerse deint verder uit. Het parket van Turnhout heeft ernstige aanwijzingen dat nog vijf andere kinderen uit de familie geregeld werden misbruikt. Een van de verdachten heeft bekentenissen afgelegd.
BR>
De politie arresteerde eind januari vier leden van de familie V. uit Beerse, Brecht en Turnhout. Ze werden verdacht van brutaal seksueel misbruik van drie jonge kinderen uit de familie. Er is sprake van beurtrolverkrachtingen. Francine V., een van de vier verdachten, is de moeder van de slachtoffers. Begin februari werd ook haar ex-vriend Jef V. uit Heusden-Zolder aangehouden. Hij was de vader van het jongste slachtoffertje.

Nu heeft het parket ernstige aanwijzingen dat ook de 14-jarige dochter van Jef V. in de loop van 2001 werd aangerand in de woning van Ferdinand V., een oom van Francine V. Het meisje zou ook in Brecht, in de woning van Francine V., zijn verkracht toen Ferdinand V. er kwam babysitten.
François V. vergreep zich ook aan de kinderen van een andere zus. Die kinderen zijn vandaag tien, negen, zes en vier jaar oud en legden heel gedetailleerde verklaringen af over orale en anale handelingen. François V. bekende het seksuele misbruik. De anderen blijven ontkennen.