Koen Wauters gaat scheiden

"Ja, ik ga scheiden van Carolijn", geeft Koen Wauters (34) toe. Twee weken geleden lichtte een betrouwbare bron ons in over de scheiding van Wauters en Lilipaly, maar toen ontkende de zanger nog ten stelligste dat er huwelijksproblemen waren. "Sorry, ik wil me nu persoonlijk bij je excuseren dat ik toen gelogen heb", zegt Wauters nu. "Maar we wilden het eigenlijk stil houden."

BR>

Tja, een echtscheiding stilhouden, dat gaat natuurlijk moeilijk als je de beroemdste aller BV's bent. Al sinds enkele maanden deden in de Vlaamse mediawereld de geruchten de ronde dat het flink rommelde in het huwelijksbootje van zanger, presentator en VTM-coryfee Koen Wauters en de Nederlandse Carolijn Lilipaly (32), die voor Canal+ werkt.

"Alles zit absoluut nog snor tussen ons. Ik draag zelfs opnieuw een trouwring", wilde Koen eind november nog kwijt in

Story

, toen hij drie jaar getrouwd was met Carolijn. "De eerste verliefdheid is natuurlijk verminderd maar heeft plaatsgemaakt voor stabiliteit." "Wij laten elkaar de ruimte", verklaarde Koen het 'succes' van zijn huwelijk. Maar die ruimte moest uiteindelijk in lichtjaren worden uitgedrukt. Weg stabiliteit.

Koens drukke agenda - optredens en opnames met Clouseau, allerhande tv-werk voor VTM, deelnemen aan autoraces en woestijnrally's - heeft het huwelijksbootje blijkbaar getorpedeerd. "We hebben elkaar té vrij gelaten, zijn uit elkaar gegroeid en gaan scheiden", lichtte Koen zijn intimi in, enkele weken geleden.