Sciandri debuteert bij Lampre in Haut Var

Maximilian Sciandri, die maandag een contract voor 2 jaar ondertekende bij Lampre-Daikin, verschijnt zaterdag voor het eerst in zijn nieuwe trui aan de start van de Haut Var. De 34-jarige Engelsman komt, door het voorlopig wegvallen van Frank Vandenbroucke, het team versterken met het oog op de voorjaarsklassiekers.

BELGA

Bij Ludo Dierckxsens zijn alle problemen van de baan. Het sinusitisprobleem waarmee hij de voorbije week kampte, is vergeten en Ludo hoopt eerstdaags zijn sterke conditie te kunnen verzilveren. Hij start samen met Johan Verstrepen in de Ronde van de Haut Var en de Classic Haribo.

Ook Marco Serpellini maakt in de Haut Var zijn wederoptreden. De voorbije week werd hij uit koers gehouden door een hardnekkige griep. De sterk op dreef zijnde Serpellini heeft daardoor wat conditieachterstand opgelopen, maar zijn voorbereiding voor de aprilklassiekers komt niet in gevaar.

Robert Hunter, die na een val in Bessèges met rugklachten uit de Ronde van de Middellandse Zee verdween, neemt zaterdag opnieuw een voorzichtige start in de Haut Var.

Lampre-Daikin voor Haut Var en Classic Haribo:

Marco Serpellini (Ita)

Ludo Dierckxsens (Bel)

Johan Verstrepen (Bel)

Robert Hunter (ZAf)

Zbigniew Spruch (Pol)

Max Sciandri (GBr)

Bertogliati (Ita)

Frutti (Ita)