K3 lokt ruim 5.000 toeschouwer(tje)s naar Antwerpen

Ruim vijfduizend grote en kleine fans zijn zaterdag uit de bol gegaan voor K3 in Antwerpen. De meidengroep stelde op het stadhuis en op de Grote Markt de nieuwe cd 'tele-romeo' voor.

BELGA

BR>

"Ik ben heel blij dat de meisjes hier zoveel kids blij komen maken", reageerde burgemeester Leona Detiège. En volgens cultuurschepen Eric Antonis "hoeft het niet altijd moeilijke kunst te zijn".

Karen, Kristel en Kathleen van K3 zijn razend populair. Zoveel is duidelijk bij hun bezoek in Antwerpen. De politie telde "minstens vijfduizendtoeschouwers. Maar wellicht meer, want de meesten zijn kleine kinderen."

Om 12.30 uur arriveerden de K3-tourbussen aan het stadhuis. Daar ontvingen burgemeester Detiège, verschillende schepenen en gemeenteraadsleden, de verzamelde pers en tientallen uitverkoren fans de band.

"In maart 1999 zijn ze gestart, nu zitten ze aan de absolute showbizz-top", kondigde Detiège K3 aan. "Op hun vrolijke liedjes staat geen leeftijd. Ik ben gelukkig, net zoal de vele kids, dat de meisjes hier zijn."