UEFA Cup: ticketverkoop Standard-Straatsburg

Print
BRUSSEL - Standard Luik deelt aan haar supporters de volgende bepalingen mee voor de wedstrijd Standard-Straatsburg van 13 september in de eerste ronde van UEFA-Cup:
BR>
1. Abonnementen en permanente uitnodigingen zijn niet geldig voor deze wedstrijd. Er zal wel voorrang worden verleend aan houders van deze toegangsbewijzen van 30 augustus tot en met 7 september.
2. De prijzen van de tickets bedragen: 500, 600, 700, 900 en 1.000 BF. De -18-jarigen en de +60-jarigen krijgen vermindering.
3. De tickets kunnen, met een nieuwe Football Fan Card, op het secretariaat verkregen worden vanaf 30 augustus. Met de Fan Card kunnen vier kaarten in voorverkoop gekocht worden. Mensen die vermindering willen moeten hun identiteitskaart voorleggen.
4. Conform de bepalingen betreffende de permanente federale A-B-C-D-E-kaarten, zullen 200 zitplaatsen beschikbaar zijn (met voorrang voor de A- en B-kaarten, en voor de kaarten uitgereikt door eerste- en tweedeklasseclubs). Elke aanvraag moet schriftelijk aan Standard Luik gericht worden, minstens 72 uur voor de wedstrijd.

Aangevraagde uitnodigingen moeten persoonlijk en op vertoon van de permanente kaart worden afgehaald op de dag van de wedstrijd, vanaf 18 uur:
- aan het loket "ayant droit" (voor de B-C-D-E-kaarten) op de rue Ernnest Solvay, aan de ingang van tribune 2;
- aan de conciergewoning (voor de A-kaarten) op de rue de la Centrale, aan de ingang van tribune 1.