Georgatos: "Blij dat ik terug naar Inter trok"

Print
ATHENE - Grigoris Georgatos, de Griekse verdediger die na één seizoen bij Olympiakos Piraeus onlangs terugkeerde naar Inter Milaan, zegt dat zijn beslissing om opnieuw naar de Serie A te trekken, de enige juiste was. "De zaken liggen nu heel anders voor mij", zei Georgatis maandagavond. Volgens de Griek was ook de langverwachte terugkeer van steraanvaller Ronaldo "een erg belangrijke gebeurtenis" bij Inter.
Na één seizoen bij Inter Milaan, keerde Georgatis vorig seizoen wegens heimwee terug naar Olympiakos. Maar een nieuwe aanbieding van Inter overtuigde de Griekse international uiteindelijk toch om terug te keren naar de Noord-Italiaanse modestad. Volgens de speler zelf vangt hij voor zijn nieuw tweejarig contract zo'n slordige 270 miljoen frank (6,7 miljoen euro). "Ik voel me nu goed hier. Ik kan beter communiceren dan vorige keer en denk dan ook dat alles op rolletjes zal lopen", aldus Georgatos.

De kaalgeschoren verdediger zei dat de comeback van Ronaldo bij Inter "niet enkel de Italiaanse fans, maar ook voetbalfans van over de hele wereld plezier heeft gedaan". Na een afwezigheid van 21 maanden wegens blessures, speelde de Braziliaanse superster (nog steeds maar 24) zondag een half uurtje in een vriendschappelijk duel tegen een Nigeriaans team. Ronaldo scoorde één van de zeven treffers in het duel (7-0).