Agassi en Graf trouwen op 15 september in Las Vegas

Print
De Amerikaanse tennisser Andre Agassi en de Duitse ex-tennisster Steffi Graf gaan 15 september trouwen in Las Vegas, de stad in Nevada waar Agassi vandaan komt. Dat schrijft althans het Duitse magazine Gala.
Volgens het blad heeft het koppel beslist om de trouwdatum te vervroegen, oorspronkelijk voorzien in januari, omdat Steffi Graf een zoontje zou verwachten. De geboorte is voorzien rond midden december.
Midden augustus bevestigde Agassi reeds in een gesprek met een Brits blad de intentie om te gaan trouwen. "We hebben deze kwestie reeds geregeld. Ik heb haar ten huwelijk gevraagd en we blijven voor altijd samen", verklaarde hij.
Op de lijst van genodigden figureren, volgens Gala, de familie Agassi en zijn trainer, de moeder van Steffi Graf en haar broer Michael. De vader van de oudspeelster daarentegen is niet uitgenodigd op de ceremonie. Dochter Steffi onderhoudt met hem een moeizame relatie sinds de fiscus hen op de huid zat wegens niet betaalde belasting over prijzengeld. Vader had geknoeid en belandde in de cel, dochter moest miljoenen terugbetalen.
Steffi Graf, 32 jaar oud, en Andre Agassi, een jaar jonger, zijn samen sinds 1999.