Martine Prenen stopt met omroepen

Print
Martine Prenen is voorlopig omroepster áf. Ze wordt het vaste gezicht van 'De rode Loper' en ze presenteert dit najaar 'Pas geverfd', de TV1-versie van 'Changing Rooms'.
BR>
Martine Prenen: «Na 185 afleveringen is 'De rode Loper' grondig geëvalueerd en bijgestuurd, met de bedoeling frisser en actueler dan ooit opnieuw van start te gaan. Het snelle werk laat ik over aan onze vliegende reporters. Ik blijf in de studio om alles aan mekaar te praten, de kijker op de hoogte te houden van de laatste nieuwsjes en geregeld een vedette te interviewen.»

«Bij de opnamen voor 'Pas geverfd' hebben we al veel gelachen, veel gezweet en veel gevloekt, maar het resultaat mag er zijn: het wordt een leuk en leerrijk programma. Twee bevriende koppels wisselen van huis. Met de hulp van twee stilisten en van een klusjesman mogen ze een kamer compleet herinrichten. Daarbij zijn er twee beperkingen: ten eerste, ze hebben maar 48 uur tijd, en ten tweede, het mag niet meer kosten dan 30.000 frank. Voor de rest krijgen ze de vrije hand, in de hoop dat het andere koppel na afloop blij zal zijn met wat ze ervan gemaakt hebben.»