Engeland: winst voor Manchester United

Print
LONDEN - Titelverdediger Manchester United heeft zondag met 3-2 gewonnen van nieuwkomer Fulham op de eerste speeldag van de Premier League. De andere nieuwkomer Bolton deed het beter door Leicester op eigen veld met 0-5 cijfers te kloppen.
BR>
Manchester moest twee keer een achterstand wegwerken na twee doelpunten van de Fransman Louis Saha van Fulham. Eerst Beckham en daarna de Nederlander Ruud Van Nistelrooy maakten telkens gelijk. Nog eens Van Nistelrooy zorgde voor de winning goal.

Arsenal won met 4-0 van Middlesbrough dankzij doelpunten van Henry, Pires op penalty en twee keer Bergkamp. Ook de andere titelpretendenten Leeds en Liverpool lieten geen steek vallen. Michel Owen zorgde met 2 doelpunten voor een 2-1 zege van Liverpool tegen West Ham en Leeds versloeg Southampton met 2-0.

De andere ploegen met 3 punten na de eerste speeldag zijn Everton dat Charlton met 2-1 klopte, Derby dat het haalde van Blackburn (2-1) en Sunderland (1-0 tegen Ipswich). Chelsea en Newcastle (1-1) en Tottenham en Aston Villa (0-0) deelden de punten.