Nieuw artikel

Borussia Dortmund leidde bij de rust al met 3-0, na doelpunten van Marcio Amoroso, Lars Ricken en Jan Koller. In de tweede helft dikte een andere Tsjechische international, Thomas Rosicky de score aan tot 4-0. Voor Koller was het zijn eerste officële doelpunt bij de Borussen.

tvandevelde

BR>

In de wedstrijd Leverkusen - Bayern München bracht Ulf Kirsten de thuisploeg in de 69ste minuut op voorsprong. 10 minuten van het einde bracht Giovanni Elber de bordjes weer in evenwicht. In deze topper kwammen 22.500 toeschouwers opdagen. Leverkusen staat met 7 punten op een derde plaats. Bayern heeft na 3 wedstrijden 4 punten.

Ook Kaiserslautern behoudt het maximum van de punten. K'lautern versloeg Keulen met 2-1. Tsjechisch international Vratislav Lokvenc scoorde beide doelpunten.

Sebastian Deisler scoorde twee keer voor Hertha Berlijn, dat met 1-3 ging winnen bij Freiburg. Het was de eerste zege voor de ploeg van Bart Goor.

Energie Cottbus kende ook al een goede competitiestart. De Oost-Duitsers versloegen nieuwkomer FC Nürnberg met het kleinste verschil en staan vierde. 1860 München - Hamburg bleef in evenwicht (1-1), evenals Stuttgart - Werder Bremen (0-0).