David Van de Cauter terug 1 jaar bij Racing Mechelen

MECHELEN -

Vrijdag heeft David Van de Cauter in extremis opnieuw een verbintenis voor 1 seizoen bij de 3de-klasser Racing Mechelen ondertekend.

BELGA

De speler van SK Lierse werd vorig seizoen al uitgeleend bij de Mechelse 3de-klasser, waar hij zich tot sterkhouder van de ploeg ontpopte en mee bepalend via de eindronde het behoud van Racing nipt in derde nationale afdeling realiseerde.

Tijdens het tussenseizoen keerde David Van de Cauter terug naar Lierse, waar de nieuwe trainer Regi Van Acker echter te kennen gaf niet direct op zijn diensten beroep te zullen doen. Lierse trachtte Van de Cauter nog van de hand te doen aan 2de-klasser Kapellen, maar de speler koos uiteindelijk opieuw voor de club waar hij vorig seizoen appreciatie oogstte.

Op de persvoorstelling vrijdagavond waren de aanwezigen van Racing Mechelen dan ook aangenaam verrast David Van de Cauter te mogen verwelkomen. Voor de niewe trainer Marc Ghys, overgekomen van SK Lyra, betekent het alvast een verademing om een rustig seizoen tegemoet te gaan, dat Racing Mechelen hoopt in de middenmoot van haar reeks te kunnen volmaken.