Infobel 2001

Print
Infobel is een telefoongids op cd-rom voor zowel particulieren als bedrijven. Onlangs werd Infobel 2001 uitgebracht. De cd-rom bevat ongeveer 4.500.000 Belgische telefoonabonnees, maar heeft ook heel wat extra’s.
BR> Met Infobel 2001 kan via verschillende criteria opgezocht worden (zo is het vanaf nu ook mogelijk om 0800 of 0900 nummers op te zoeken). De gegevens worden in beeld gebracht als een gedetailleerde affiche. Indien de gebruiker over een internetaansluiting beschikt, kan hij een mail sturen naar het adres dat bij sommige resultaten beschikbaar is, of een URL bezoeken. Via een simpele muisklik kan men altijd overschakelen naar internet en daar verschillende on line diensten raadplegen. Er is nu ook de mogelijkheid om een adres op een plan te lokaliseren en dat plan af te drukken. De gebruiker kan via internet ook een dagelijkse adressenupdate kopen, en kan adressen exporteren via de cd-rom.
Infobel 2001 wordt verspreid door ABC Soft en kost 2.495 BEF (61,84 EUR). Er is een gewone en een speciale business-editie, en het programma is beschikbaar voor Windows en Mac. Meer info op de website: http://www.infobel.be