Voorjaarsevenement "Kama Sutra" wisselend succes

Het voorjaarsevenement "Kama Sutra" in Oostende kende een wisselvallig succes. De cijfers en meningen over dit evenement dat tijdens het voorjaar extra toeristen naar Oostende moet lokken, zijn verdeeld. Bij "Kama Sutra" draaide alles om liefde en erotiek met speciale beelden in de stad, fuiven, voorstellingen en een expo.

BELGA

BR>

"De tentoonstelling "Kama" in de Venetiaanse Gaanderijen kende op 1 maand tijd 4000 bezoekers. Dat is minder dan we gehoopt hadden. Misschien is de lagere opkomst te wijten aan de controverse rondom het thema. We kregen de voor- en tegenstanders over de vloer die wel eens wilden zien wat "Kama" inhield", aldus choreograaf Marc Bogaerts die instond voor het concept.

Van het erotisch avondspektakel "Sutra" in het Thermae Palace Hotel moest de helft van de voorstellingen afgelast worden. De speciale fuiven gingen zelfs helemaal de mist in. "Ik ben wat teleurgesteld. Het avondspektakel was geen hoogvlieger. Misschien is het omdat de naam "Kama Sutra" te zwaar geladen is", aldus Jef Moons, directeur van het hotel.