Rudi Carrell hertrouwd

Rudi Carrell (66) is in het grootste geheim hertrouwd. Niet met de vrouw die jarenlang met medeweten van zijn zieke echtgenote zijn minnares was, maar met een golfpartner die hij vorige zomer heeft ontmoet.

KAREL MOORS

De naar Duitsland uitgeweken Nederlandse televisiemaker trad in 1974 in het huwelijk met Anke Bobbert. Zij werd na de geboorte van zoon Alexander getroffen door reuma en kon zich na verloop van tijd nog enkel in een rolstoel voortbewegen. Ongeveer een jaar geleden stierf ze.

Nooit heeft Rudi Carrell zijn vrouw in de steek gelaten, maar sinds 1986 onderhield hij wel - met haar goedvinden trouwens - een relatie met Susanne Hoffman (43). Na de dood van Anke liet Rudi Carrell verstaan dat hij weldra met zijn maîtresse zou trouwen. Nu blijkt de tv-komiek inderdaad opnieuw gehuwd, maar met een derde vrouw. Hoewel Bild in het weekend haar foto afdrukte, onthulde het blad haar familienaam niet. Simone F. (30) is afkomstig uit Magdeburg, maar woont in Bad Griesbach. Daar leidt ze de cateringafdeling van een hotel dat aan het grootste golfterrein van Europa paalt.

Rond de jaarwisseling gaf de vrouw haar job op en trok het koppel voor zes weken naar Australië. Daar zijn hebben ze elkaar op 7 februari 2001 het jawoord gegeven. De getuigen tijdens de huwelijksceremonie waren Rudi's zoon die in Sydney studeert en de zuster van zijn overleden vrouw.