Sport @Hasselt

Op zaterdag 27 augustus hebben er op het Kolonel Dusartplein van 10 tot 17 uur gratis sportinitiaties en demonstraties plaats. Deze sportieve dag is er voor iedereen: kleuters, kinderen, jongeren, volwassenen en senioren en het is ook toegankelijk voor mensen met een handicap.

bikkembergs luc

Het sportaanbod is zeer gevarieerd met onder meer atletiek, basketbal, bmx, dans, fietsen, frisbee, ju-jitsu, gymnastiek, handboogschieten, paardrijden, rugby, skeeleren, streetsoccer, tafeltennis, wandelen, waterski, sporteltest en nog veel anderen sporten.

Er zullen ook een aantal speciale attracties staan met onder meer een avonturenparcours, kleuterparcours, klimmuur, space bikes en ook enkele nevenactiviteiten. Verder is er ook een huldiging van de kampioenen en zijn er doorlopend sportdemonstraties.

Iedereen kan deelnemen en aan de algemene infostand kan u een deelnamekaart verkrijgen. U moet alleen maar sportieve kledij dragen of meebrengen.Vanaf het station is het Kolonel Dusartplein bereikbaar te voet, met de bus (Boulevardpendel) of met de fiets. Als u toch met de wagen komt, kan u in de onmiddellijke buurt van het kolonel Dusartplein parkeren. Maar wees sportief en kom met de fiets want er is een fietsenstalling voorzien.

Meer info bij de sportdienst Stad Hasselt, Dokter Willemsstraat in Hasselt en Groenplein 1 in het stadhuis van Hasselt.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio