thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

GP Motocross in Lommel

Het is inmiddels voor de 4e keer dat de enige Belgische manche van het wereldkampioenschap te gast is in het diepe, Noord-Limburgse zand. Zand dat het uiterste vergt van piloot en machine – en wat garant staat voor spektakel van de bovenste plank. De organisatie, medewerkers én onze partners hopen dan ook dat U er ook bij bent om op 30 en 31 juli 2011 voor deze atleten te supporteren en er één groot feest van te maken.

Rudi Vangestel

En dat feest is eigenlijk nog maar een oefening naar het grootste motorcross-feest ter wereld... Want in 2012 staat alles in het teken van de Motocross of Nations!

De prijzen voor de tickets van GP Limburg zijn voor het derde jaar op rij onveranderd gebleven. Voor € 50,00 kan je niet alleen naar dé wereldtoppers van het Motorcrossen kijken, maar kan je eveneens zonder meerprijs door de paddock wandelen én gratis je wagen parkeren. Dit in combinatie met de steeds beter uitgebouwde accommodatie maakt deze Lommelse Grand Prix tot één van de meeste interessante GP’s in deze regio!Ook nieuw dit jaar is het ticket voor jongeren tussen 6 en 14 jaar, aangeboden aan € 10,00 . Kinderen jonger als 6 jaar kunnen gratis binnen. Zichtbaarheid voor toeschouwers blijft toenemen!Mensen die het Lommelse circuit geregeld bezoeken, zullen het reeds opgemerkt hebben: de publiekswal die zijn ‘grond’slag in 2009 kende, is ook dit jaar weer stevig gegroeid! In die mate zelfs, dat nu de volledige zuidwestelijke zijde van het circuit een ophoging heeft verkregen. Goed nieuws voor het publiek dus, dat hiermee meer mogelijkheden krijgt om het spektakel in de best mogelijke omstandigheden te volgen. Verder word het Lommelse circuit hierdoor hét meest overzichtelijke zandcircuit dat zich momenteel op de GP-kalender bevindt. Verder is vzw GP Limburg alweer een stukjes dichter bij zijn doelstelling om voor de Motocross of Nations een zo goed mogelijke accommodatie aan te bieden. • Wereldkampioenschap MX1 & MX2 Zaterdag 30 juli 2011- Vanaf 9u: KwalificatieZondag 31 juli 2011: - 12u: MX2 Reeks 1- 13u: MX1 Reeks 1- 15u: MX2 Reeks 2 - 16u: MX1 Reeks 2- 17u – podium Verslag en foto's Ruud VangestelMeer foto's van 2010 : http://www.ruudfotografie.be/#16.0 http://www.ruudfotografie.be/#17.0

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio