The Grapes geven Zomernoten vleugje nostalgie

Print

The Grapes geven Zomernoten vleugje nostalgie

Houthalen-Helchteren -

De eerste versie van Zomernoten pakt zondag 31 juli al meteen stevig uit met muzikanten van formaat. The Grapes, de vermaarde coverband uit Houthalen, neemt de bezoekers mee op hun muzikale reis door de hitlijsten van weleer met aanstekelijk covers van CCR tot Zucchero.

Veertig jaar geleden trad deze coverband voor het eerst op in het patronaatsgebouw van Meulenberg en anno 2011 leeft deze groep (en hun muziek) meer dan ooit. Tijdens Zomernoten pakken de heren opnieuw uit met 'hitclassics' en 'dancefloorfillers' en bewijzen zo dat zij hun vak nog lang niet zijn verleerd. Muzikanten die spelen vanuit hun hart, zonder één (zomer)noot op papier.

Naast The Grapes staan Kaat & Daan op het affiche voor komende zondag. Een jong bijzonder getalenteerd duo, gevormd door Daan Schepers en Kaat Timmers. Hun eenvoud in de muziek zorgt voor menig kippenvelmoment bij het publiek.

Laat u komende zondag 31 juli gratis trakteren op deze eerste uitgave van Zomernoten. Afspraak van 15 tot 18 uur aan het John Cuppensplein te Houthalen-Centrum.


Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio