Noorwegen

Anders Behring Breivik, dode 93 onschuldige mensen. Een gruwelijk bloedbad zonder voorgaande in Noorwegen. De aanslagen waren duidelijk gericht tegen de ‘linkse’ socialistische regering en haar maatschappijbeeld, een ideologie waarin hij een gevaar zag voor Noorwegen en heel West-Europa. De vragen rijzen: “hoe kon iemand zoveel munitie verzamelen, waarom duurde het 1,5 uur voordat de politie op het eiland ingreep?” Het land, veiligheidsdiensten en ordehandhavers waren gefocust op de bomaanslag in het politieke hart van Oslo, en de noodkreten van jongeren stierven daardoor in de tijd. Vele journalisten wezen in hun commentaren op het succes van rechtse partijen in Europa en zeker in Vlaanderen, de onverdraagzaamheid tegenover de moslims en het racisme. Ze verwijten Nationalisten dit onheil.

x

Vreemd eigenlijk, want elke landsgrens is getrokken met bloed van duizenden zelf miljoenen doden, met als triestige hoogtepunten WO I en II. Elk land of groep mensen heeft sinds het ontstaan van de mensheid gevochten om de eigen cultuur, normen en waarden, geloof, taal en land te beschermen tegen indringers, ze terug te dringen, en indien verslagen en onderdrukt, de vrijheid terug te heroveren. Die duizendjarige drang naar zelfbeschikking van ’n volk wordt in Europa te grabbel gegooid door vooral linkse politici en hun partijen op zoek naar nieuwe kiezers om een geforceerde multiculturele maatschappij op te dringen waar de meerderheid van ’n volk niet achter staat.

Deze massamoordenaar heeft aanslagen gepleegd die Europa zullen veranderen. Laat ons hopen dat er politici opstaan en journalisten verslag doen in eer en geweten in naam van onze eigen normen en waarden en samenleven.