Nieuwe pas

Papa is 80jr en heel slecht te been. Ook hij krijgt een oproeping om een nieuwe id te gaan halen. Super super belachelijk!

x

Hij ziet er nog steeds uit als vijf jaar geleden maar...hij moet een nieuwe pas...

Slecht te been als hij is foto's gaan laten maken, gevolg...gevallen in de winkel met z'n gezicht op de punt van een stoel maar...de mensen moeten en zullen een nieuwe pas!

Aangekomen aan de gemeente (Anzegem) (nadat ik zelf eerst 187km gemaakt heb om met papa die pas te gaan halen) ra ra...gesloten. We hebben dus wel nieuwe foto's, een valpartij, een bloedlip, gebit stuk, een dikke wang maar...Geen nieuwe pas. Hoe ik ook probeer...HIJ moet zelf de papieren halen, HIJ moet die tekenen (kan niet meer schrijven) en HIJ moet die dan gaan halen. Heren in Brussel, met een wedde van ik kan niet meer, zouden we die oudjes niet eens op hun gemak hun oude dag laten slijten in plaats van ze hoe dan ook een pas te gaan laten halen...

Misschien hebben we dan toch de verkeerde familienaam...m'n buren blijven gewoon lekker in hun huisjes zitten en krijgen alles aan de deur gebracht, van zakdoek tot auto, DIT ZONDER RACISTISCH TE WILLEN ZIJN!!

Met wat zijn we bezig!