Rimpelrock viert decennium

Op zondag 14 augustus viert Rimpelrock zijn 10e verjaardag, een decennium.Rimpelrock bestaat dus 10 jaar. Dat wordt dus een verjaardagsfeest dat stevig gevierd wordt met onder meer Adamo,Natalia,José Feliciano en special guest Chakin'Stevens.Gastheer en presentator is Luc Appermont.

bikkembergs luc

Met Adamo heeft het festival misschien wel de meest succesvolle Belgische zanger op het podium staan. José Féliciano, de blinde gitarist uit Puerto Rico scoorde hits met onder meer "Light my fire" en het door vele artiesten gekopiëerde kerstliedje "Feliz Navidad." Ook de Kempense soul-bom Natalia komt langs met liedjes van onder meer de Pointer Sisters en Anastacia. Shakin Stevens is dit jaar de Special Guest. Hij brengt Britse rock in zijn "30th Anniversary tour" en dat exclusief op Rimpelrock.

Uit het Nederlandse Volendam komen Jan Smit,BZN en Nick and Simon.

Ongetwijfeld brengt George Baker op 14 augustus de wereldhits "Little green bag" en "Paloma blanca". Pussycat, de Nederlandse zusjes die in 1976 een wereldhit scoorden met Missisipi komen ook het beste van zichzelf geven. Op Rimpelrock vieren ze niet alleen de 10e verjaardag maar ook de 35ste van dit geweldig nummer.

Uit Wales komen de onwaarschijnlijke straffe stembanden van Paul Potts. Hij werd beroemd na zijn deelname aan de talentenjact " Brittain got talent."

Belgische artiesten zoals Willy Sommers, Sam Gooris en Joe Hardy vervolledigen de affiche van de 10e editie van Rimpelrock.

De toegangsprijs bedraagt 25€ en alles gaat door op de festivalweide van Kiewit langs de Kempische Steenweg in Hasselt.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio