thumbnail: null
thumbnail: null
thumbnail: null

Ex-afgevaardigden van Ford-Genk vieren jubileumfeest

Op zaterdag 2 juli kwamen 7 ex-afgevaardigden van Ford Genk voor de 15 de maal samen.15 jaar geleden kwamen enkele afgevaardigden met een voorstel om ieder jaar een barbecue of een ander evenement te organiseren. Ieder jaar wordt dit op een andere plaats gehouden.

Wim HENDRIKS

Zaterdag was het de beurt voor Carine VANDEBOSCH uit Beverst om dit te organiseren. Samen met onze wederhelften vormen we een mooie kliek van 14 personen. Ook de partners kennen zich ondertussen beter en beter. Er wordt dan gepraat over de goeie ouwe tijd waar wij zogezegd de harde kern waren omdat wij elkander in lief en leed steunden, zo hebben we onze groep ook gedoopt als de Harde Kern van Ford-Genk.Ook de huidige actualiteit komt nog steeds aan bod, zo horen we toch nog altijd iets van het fabriek waar we jaren gewerkt hebben, maar ook onze vriendschap wordt met het jaar beter.Spijtig genoeg krijgen de gepensioneerden van Ford-Genk het Ford-nieuws niet meer,alsof we verbannen zijn uit de fabriek.

15 jaar terug waren we nog allemaal afgevaardigden van het ACV, vanaf dat er een nieuwe generaal het roer over nam, werden we een voor een afgemaakt zodat we nu alle zeven ex-afgevaardigden zijn geworden. Waren wij te slim of waren wij te sterk, voor ieder zochten ze wel een reden dat aanleiding gaf tot ontslag als afgevaardigden.Dit jaar was het dan ons 15 jarig jubileumfeest met een extra feestmenu en dat het nog jaren zal duren staat nu reeds vast.

Op de foto boven v.l.n.r. ;Jos CAMPS,Sabine AKKERMANs,Carine VANDEBOSCH en Ronny ALDERS. onder : Johny VANDERSMISSEN, Thieu TULLENEERS en Wim HENDRIKS uit Riemst.

Immo

Auto's in de kijker

Jobs in de regio